Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Elindult a jegyértékesítés a labdarúgó BL-döntőre

Megkezdődött a labdarúgó Bajnokok Ligája májusi döntőjére szóló jegyek árusítása.

Az európai szövetség (UEFA) csütörtöki közlése szerint az értékesítés kizárólag a saját honlapján folyik, és egy héten át, jövő csütörtök 14 óráig tart.

Szokás szerint a két csapat szurkolóinak jár a belépők többsége – 20-20 ezer – a fináléra, amelyet május 28-án a 75 ezer nézőt befogadó párizsi Stade de France-ban rendeznek. A 40 ezren felül 12 ezer tikettet kínálnak a szurkolóknak világszerte a honlapon, míg a többi jegyet az UEFA a helyi szervezők, a nemzeti szövetségek, a kereskedelmi partnerek és a műsorszolgáltatók között osztja szét.

A BL-döntőre szóló belépőket négy árkategóriába sorolták, a legolcsóbb jegyek 70 euróba kerülnek, a legdrágábbak pedig 690 euróba. A személyes adataikat megadni köteles jelentkezők fejenként legfeljebb két tikettre pályázhatnak. Legkésőbb május 6-ig elektronikus levélben értesítik őket arról, hogy jegyfoglalásuk sikeres volt-e vagy sem. A letölthető belépőket a hivatalos UEFA Mobile Tickets alkalmazáson keresztül a mérkőzés előtt tíz nappal kézbesítik.

Borítókép: Madrid, 2022. április 13. Thibaut Courtois, a Real Madrid kapusa gólt kap a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének Chelsea elleni visszavágó mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2022. április 12-én. A Real Madrid 3-2-re legyőzte a címvédő Chelsea együttesét, és 5-4-es összesítéssel az elődöntőbe jutott. MTI/EPA-EFE/Sergio Perez

További hírek