Musorujsag
Élő Eredmények
 

„250 eurót fizettem” – videón a Bernabéuba vissza nem engedett Real-szurkolók gyötrelme

„250 eurót fizettem” – videón a Bernabéuba vissza nem engedett Real-szurkolók gyötrelme

m4sport.hu
Több Real Madrid-szurkoló is nagyon csúnyán kiszúrt magával, életük egyik legrosszabb döntése miatt egy varázslatos élmény helyett pokoli estét szereztek maguknak a Manchester City elleni BL-elődöntő 3–1-re megnyert visszavágóján.

Ki ne tudná, a Real Madrid a csereként beállt Rodrygo utolsó percekben szerzett duplájával mentette hosszabbításra a City elleni párharcot, majd a ráadásban a döntőbe jutást jelentő gólt is megszerezték, Benzema büntetője révén.

Ám akadt a Santiago Bernabéuban néhány Real-drukker, akik nem hittek a fordításban, még a 90. perc előtt, 1–0-s City vezetésnél távoztak a stadionból.

Percekkel később már iszonyatosan bánhatták: hiába értesültek a hosszabbítást jelentő gólokról és volt jegyük a meccsre, a biztonságiak már nem engedték vissza őket a lelátóra.

A fenti videón pontosan kirajzolódik fájdalmuk, hogyan könyörögnek a hajthatatlan biztonságiaknak és törődnek bele a baklövésbe.

Az egyik drukker hangosan mondja: Barcelonából utazott a meccsre és 250 eurót fizetett a jegyért – de ezzel sem talált visszautat a stadionba.

További tartalmak