Musorujsag
Élő Eredmények
 

Platinalemezes kubai énekesnő fokozza a hangulatot a BL-döntő megnyitóján

Platinalemezes kubai énekesnő fokozza a hangulatot a BL-döntő megnyitóján

m4port.hu
A GRAMMY-díjra jelölt, többszörös platinalemezes énekes-dalszerző Camila Cabello élőben fog fellépni a 2022-es UEFA Bajnokok Ligája döntőjének nyitóünnepségén.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy ebben a hónapban Párizsban, az UEFA Bajnokok Ligája döntőjében léphetek színpadra! Egy igazán különleges műsort szeretnék adni, amely a latin örökségem szellemét és az összetartozás érzését egyesíti a sport- és zenerajongók számára szerte a világon – már alig várom!”mondta Cabello.

A kubai-amerikai énekesnő olyan slágeréiről vált ismertté, mint a Bam Bam, a Señorita és a Havana.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

UEFA Champions League (@championsleague) által megosztott bejegyzés

Az UEFA azt ígéri, hogy a 2022-es nyitóünnepség a jelmezek, táncosok és zenészek lenyűgöző látványa lesz, amely a stadionban és otthon szurkolók számára is energiával teli élményt nyújt.

Az idei döntőt a világ több mint 200 országában és térségében sugározzák majd. Cabello körülbelül tíz perccel azelőtt lép pályára, hogy az európai klubfutball idei szezonjának legnagyobb meccse, a Liverpool–Real Madrid összecsapás 21:00-kor elkezdődne, melyet május 28-án élőben követhetnek az M4 Sporon és az m4sport.hu oldalon.

Borítókép: m4sport.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Manchester City szurkolóinak elég Guardiolából, távozását követelik
A Manchester City egy a végletekig kiélezett mérkőzésen nem tudott bejutni a Bajnokok Ligája döntőjébe a <a href="https://m4sport.hu/bajnokokligaja/cikk/2022/05/04/ilyen-nincs-es-megis-van-ujabb-real-csoda-a-madrid-ketgolos-hatranybol-forditott-a-city-ellen-es-jutott-be-a-bl-dontobe">Real Madriddal szemben</a>. Az angol bajnok szimpatizánsainak elegük van abból, hogy bár hazai porondon jól teljesít a csapat, a nemzetközi színtéren mindig elbukik a nagy siker kapujában. Eddig tartott a türelmük Pep Guardiolával szemben.
Bajnokok Ligája
Benzema már csak két gólra Puskás Ferenc csúcsától
Karim Benzema beérte az egyformán 10 gólos Alfredo Di Stéfanót és Cristiano Ronaldót, s két gólra van a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában szerzett 12 találatával az abszolút első Puskás Ferenctől.
Bajnokok Ligája
Kroos: Ancelotti kikérte a véleményünket a hosszabbításban
A Real Madrid német középpályása a spanyol Mundo Deportivónak elmondta, hogy a csapat olasz edzője, Carlo Ancelotti a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-elődöntő hosszabbításában megkérdezte őt és a csapat másik rutinos játékosát, a brazil Marcelót, hogy kiket lenne érdemes beküldeni a pályára.
Bajnokok Ligája
Szomorú lista élén érte be Guardiola Mourinhót
A Manchester City alulmaradt a Bajnokok Ligája elődöntőjében a Real Madriddal szemben, ezzel az angol csapatot irányító Josep Guardiola utolérte José Mourinzót a legtöbb BL-elődöntőt elvesztő edzők listájának élén.
Bajnokok Ligája