Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

James nem korábbi csapatának, hanem a Liverpoolnak szurkol a BL-döntőben

James Rodríguez, a Real Madrid korábbi játékosa nem a spanyol gigásznak szurkol a Bajnokok Ligája döntőjében, hanem a Liverpoolnak.

 

James Rodríguez nyilatkozata azért meglepő, mert a középpályás 2014 és 2020 között összesen hat esztendőt húzott le Madridban, igaz, ez idő alatt csupán 125 tétmérkőzésen jutott szóhoz, mivel rengeteget volt sérült, majd a Real két idényre kölcsönadta a Bayern Münchennek.

Ám hiába a szép spanyolországi emlékek – például a két La Liga bajnoki cím és a két Bajnokok Ligája-győzelem –, James nem egykori csapatának szurkol majd a május 28-i, Liverpool elleni BL-fináléban, hanem Jürgen Klopp alakulatának – ennek egyetlen játékos az oka.

„Nagyszerű időszaka van a Poolnak, ráadásul ott van Luis Díaz is, szeretném, ha BL-győztes lenne. A Realt nagyon nehéz megfogni az ilyen meccseken, láthattuk ezt a negyeddöntőben, majd az elődöntőben is. Nehéz lesz. Vannak még korábbi csapattársaim Madridban, nagyon szeretem a klubot, hosszas a múltjuk az ilyen jelentős meccseket illetően, de a Liverpool képes megnehezíteni a dolgukat. Szeretném, ha Díaz bajnok lenne.”

James és Díaz régóta jóbarátok, szoros kapcsolatot ápolnak egymással, mivel mindketten kolumbiaiak.

 

Borítókép: PA/Rayner Pena

További hírek