Musorujsag
Élő Eredmények
 

Thiago felépülése gyorsan halad, a BL-döntőre bevethető állapotban lehet

Thiago felépülése gyorsan halad, a BL-döntőre bevethető állapotban lehet

m4sport.hu
Az utóbbi hetekben remek teljesítményt nyújtó Thiago a Premier League utolsó fordulójában szenvedett sérülést múlt vasárnap a Liverpool Wolverhampton elleni mérkőzésén. A jelek szerint azonban felépülése gyorsabban halad a vártnál, és bevethető lesz a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája döntőben.

Múlt vasárnap a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: „Szerintem a döntőben nem fog játszani, de egyelőre nem tudom. Sántít, ez talán nem a legjobb jel”.

Azt azonban nem akarta elárulni az újságíróknak, hogy pontosan milyen sérülés miatt kellett lecserélni a spanyol középpályást. “A teste alsó része. Tudom, mi az, de nem akarom elmondani” – mondta a német menedzser.

A történet azonban úgy látszik, száznyolcvan fokos fordulatot vett, a szerdai sajtótájékoztatón Klopp már egészen másról számolt be. „El tudom képzelni, jó esély van rámondta Klopp, amikor Thiago állapotáról és lehetséges szombati játékáról kérdezték. – Délután már edzeni fog. Ma délelőtt csinált néhány gyakorlatot, nem úgy volt tervezve, hogy azt az edzést a csapattal együtt csinálja.”

Klopp hozzátette, a múlt vasárnapi mérkőzés után nem volt túl pozitív, de jelen pillanatban úgy állnak a dolgok, hogy csütörtökön a csapattal fog edzeni, ami nagyon hasznos lesz a felkészülés szempontjából.

A Bajnokok Ligája döntőjét szombaton 21:00-tól élőben tekintheti meg az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

Borítókép: EPA/PETER POWELL

További tartalmak