Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Szalahnak a mai napig szálka a sérülést okozó Ramos: Életem legborzalmasabb pillanata volt

Mohamed Szalah, a Liverpool egyiptomi szélsője nagyon motivált a Bajnokok Ligája-döntő előtt, amelyet a Vörösök a Real Madriddal vívnak szombaton este Párizsban, azok után "ami a 2018-as fináléban történt". Akkor is ez a két csapat játszotta a BL-döntőt és Szalaht még az első félidőben le kellett cserélni. Élete legborzalmasabb pillanataként emlékszik vissza arra az összecsapásra Sergio Ramosszal. Akkor a meccset a Real Madrid nyert meg...

“Nagyon motivált vagyok, azok után, ami legutóbb a Madrid ellen történt (sérülés a 2018-as BL-döntőben), illetve azok után, amit vasárnap át kellett élni (nem nyerte meg a Premier League-et a Pool). Mindenki nagyon motivált, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját. Hihetetlenül fontos trófea a számunkra, minden egyes szezonban harcolunk azért, hogy megnyerjük, amióta a csapathoz kerültem” – mondta egy sajtótájékoztatón a 29 éves támadó.

Pár nappal ezelőtt a Liverpool legeredményesebb játékosa a szezonban arról beszélt, hogy “bosszút” akar állni a 2018-as kijevi döntőért, amelyen idő előtt el kellett hagynia a pályán, miután összeütközött Sergio Ramosszal, akivel szemben sokakban él a mai napig a gyanú, hogy esetleg szándékosan okozott sérülést az egyiptominak. A meccset végül – a már Szalah nélkül játszó Liverpool ellen – a Real 3-1-re nyerte.

Szalah és Ramos a 2018-as BL-döntőben, a sérülés pillanata. (Forrás: Deportes Cuarto)

“Életem legborzalmasabb pillanata volt, amikor sérülten le kellett mennem a pályáról. Erről sokat beszéltünk az öltözőben, és végül megadatott a lehetőség, hogy mindent beleadhassunk a Bajnokok Ligája-trófeáért” – emlékezett vissza a 2019-es fináléra, amelyet a Vörösök 2-0-ra nyertek a Tottenham ellen.

A remek szezont futó egyiptomi, aki 50 meccsen 31 gólt szerzett és 15 gólpasszt osztott ki a Vörösök szurkolói számára örömteli hírt osztott meg, miszerint a következő szezonban is a Pool mezét fogja viselni.

“A következő szezonban biztos maradok, de most nem a szerződére koncentrálok, nem akarok önzőnek tűnni. Ez egy fontos hét a számunkra, még nem akarok a hosszabbításról beszélni” – mondta Szalah.

Szombaton este a Liverpool-Real Madrid Bajnokok Ligája-döntőt az M4 Sport élőben közvetíti.

Borítókép: Mohamed Salah EPA/PETER POWELL .

További hírek