Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Courtois: Nyolc éve játszottam először a Bajnokok Ligájában és eddig nem sikerült a magasba emelnem a trófeát

A játékosok közül Thibaut Courtois-tól és Marcelótól kérdezhettek az újságírók a Real Madid pénteki sajtótájékoztatóján a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-döntő előtt.

„Nagyon hiszünk a győzelemben, ismerjük a döntő fontosságát. Megvan a lehetőségünk, hogy megnyerjük a trófeát. Úgy vélem megérdemeljük részvételünket, és a játékkedvünk még nagyobb lesz annak érdekében, hogy meg is nyerjük” – vélekedett a Real Madrid brazil védője, Marcelo, aki már négyszeres BL-győztesnek mondhatja magát.

Marcelo úgy fogalmazott, akkor lesz a legidegesebb, amikor elkezdődik a mérkőzés, de a feszültség a játékosokban már az előző este elkezdődik, és egyre nő.

Thibaut Courtois azonban még egyszer sem nyert Bajnokok Ligáját, korábban az Atlético Madrid játékosaként pedig veszített döntőt éppen aktuális csapata ellen.

„Nyolc éve játszottam először a Bajnokok Ligájában és eddig nem sikerült a magasba emelnem a trófeát. Holnap viszont nyerhetünk, a csapatban pedig sok hozzám hasonló ember van, aki még nem nyerte meg a sorozatot, de olyan is, akinek a szombati lehet az ötödik BL-sikere” – mondta a madridiak kapusa.

A Bajnokok Ligája döntőjét szombaton 21:00-tól élőben tekintheti meg az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

Borítókép: Thibaut Courtois (Fotó: EPA/Alexander Hassenstein/UEFA)

További hírek