Musorujsag
Élő Eredmények
 

Zseniális videón Everton-legendák éltetik a Real Madridot a Pool elleni BL-döntő előtt

Zseniális videón Everton-legendák éltetik a Real Madridot a Pool elleni BL-döntő előtt

m4sport.hu
Jól ismert az ősi városi rivalizálás a Liverpool és az Everton között. Az észak-angol város vörös csapat szombaton este Bajnokok Ligája-döntőt játszik a spanyol bajnok Real Madriddal, az "ősellenség" kékek legendái összefogtak, hogy egy vicces videót készítsenek, amelyen Carlo Ancelotti legényei mellett teszik le voksukat.

Az Everton múltjának pár legendás alakja összefogott, hogy trollkodjon egy kicsit, odacsippentve az ősi rivális Liverpoolnak, a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-döntő előtt.

A videón felfedezhetjük Peter Readet, Alan Stubbst, Michael Ballt vagy Kevin Campbellt, éltetve a Real Madridot nagyon mókás, tipikus fanyar angol humorral fűszerezve.

A kedvesen előadott piszkálódás a BL-finálé kezdősípszava előtt akár hangulatteremtő is lehet. Láthatóan és hallhatóan a főszereplőknek nincs sok köze a madridi csapathoz, de az átélés, amivel ezt előadják mosolyt csal az ember arcára.

Egyikük egyenes torreádornak öltözött, másikuk paellát főz, amelyre aztán csak rányom egy lóadagnyi worcestershire szószt, amit sok ételhez lehet használni, a spanyol nemzetihez bizonyosan nem.

Peter Ried, a torreádor. (Forrás: Paddy Power)

Ahogyan egyikük a Bernabéu Stadiont „Bernabajúnak” nevezi, „Los Bloncos”-nak a klubot, fogalma nincs arról, hogy hány trófeát gyűjtött a madridi klub. Luis Figo képe mellett pózol, aki – bár tényleg volt Real-játékos, de – korábban a Barcelonában is megfordult, így talán nem az ideális alany a pózoláshoz. Ahogyan a félrenevezett mez – BINZEMA – is egy jópofa poén.

A lezárás pedig…

De ne is lőjünk el minden humormorzsát, inkább élvezzük a képkockákat.

További tartalmak