Musorujsag
Élő Eredmények
 

Kroos elmagyarázta, miért akadt ki annyira a német újságíró kérdéseitől

Kroos elmagyarázta, miért akadt ki annyira a német újságíró kérdéseitől

m4sport.hu
Toni Kroos, a Real Madrid ötszörös Bajnokok Ligája-győztes sztárja a szombati BL-döntő után keményen kiosztotta az őt interjúvoló egyik német riportert, véleménye szerint szánalmas kérdései miatt. Egy podcastben elmesélte, miért tette ezt.

Szombaton a német Toni Kroos ötödször is megnyerte a Bajnokok Ligáját, miután a Real Madrid megverte a Liverpoolt 1-0-ra.

A mérkőzés után egy német újságíró készített interjút a 32 éves középpályással, akit mérhetetlenül felbosszantottak a feltett kérdések, ott is hagyta őt.

Immáron lenyugodva, az Einfach mal luppen podcastban mondta el, hogy miért dühítették annyira Kaben – az újságíró – kérdései.

„Akkor, ott mérhetetlenül felbosszantott. Kiakadtam tőle. Természetes, hogy két-három alkalommal át kellett esnünk olyan időszakokon, amikor óriási volt a nyomás. Ezt mondtam is neki, amikor feltette a kérdést. Ez teljesen normális. De vajon mit várt? Hogy majd 90 percen keresztül dominálni fogjuk a Liverpoolt? De hát egy világszínvonalú csapatról beszélünk. Le kellett győznünk őket, ezt meg is tettük” – mondta lehiggadva a német klasszis.

A Real Madrid úgy nyerte meg a BL-döntőt, hogy egyetlen kaput eltaláló lövése volt, de Vinícius Jr. mozdulata elég volt ahhoz, hogy a madridiak magasba emeljék a kupát. Persze nem feledhetjük Thibaut Courtois-t, a spanyolok kapusát sem, aki több hatalmas védéssel tartotta meccsben csapatát. Nem véletlen, hogy végül a meccs embere lett.

További tartalmak