Musorujsag
Élő Eredmények
 

Nápolyban kapott háromgólos pofont a Liverpool a Bajnokok Ligájában

Nápolyban kapott háromgólos pofont a Liverpool a Bajnokok Ligájában

m4sport.hu
A Bajnokok Ligája „A” csoportjának rangadóján, a Napoli 4–1-re győzte le az előző kiírásban döntős Liverpoolt. Jürgen Klopp csapata már az első félidőben háromgólos hátrányba került.

Már az ötödik percben hátrányba került a Liverpool, Piotr Zielinski büntetőből talált a kapuba, nem sokkal később még egy tizenegyest elvégezhetett a Napoli, ezt azonban Viktor Osimhen elhibázta. Zambo Anguissa révén megduplázta előnyét a hazai csapat, a félidő vége előtt pedig a csereként beálló Giovanni Simeone is betalált.

Az argentin támadó három perccel beállítását követőn, első labdaérintéséből talált a liverpooli kapuba. Simeone első Bajnokok Ligája mérkőzésén lépett pályára, s édesapjához, Diego Simeonéhez hasonlóan góllal mutatkozott be a sorozatban.

A második félidő is gyors Napoli góllal kezdődött, Zielinski másodszor talált a hálóba (4–0). Luis Días két perccel később ugyan szépíteni tudott, de több gól már nem született a mérkőzésen – meglepő vereséggel indította a BL-szezont az előző kiírásban döntős Liverpool.

Eredmény:
Napoli–Liverpool 4–1 (3–1)
gólszerzők: Zielinski 5.p, 47.p, Zambo Anguissa 31.p, Simeone 44.p, ill. Díaz 49.p

Borítókép: EPA/CESARE ABBATE

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Ronaldo-ügy volt a fordulópont – ezért menesztette a Chelsea Tuchelt
A Chelsea szerdán, a Dinamo Zagreb elleni 1–0-s vereség másnapján menesztette Thomas Tuchelt, 15 hónappal azután, hogy a német vezetőedzővel Bajnokok Ligáját nyert a klub. Kirúgásának azonban nem az elmúlt hetek gyengébb eredményei volt a fő oka, hanem elmérgesedett kapcsolata az új vezetőséggel.
Külföldi futball