Musorujsag
Élő Eredmények
 

Gulácsi súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, hordágyon vitték le a pályáról

Gulácsi súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, hordágyon vitték le a pályáról

m4sport.hu
Hiába kezdett jobban a Leipzig, a 10. percben már cserélni kellett, a magyar válogatott kapusa egy labda elrúgása után sérült meg.

A Gulácsi Pétert, Szoboszlai Dominiket és Willi Orbánt is foglalkoztató RB Leipzig két vereség után fogadta a Celtic együttesét. A lipcseiek aktívan kezdték a mérkőzést, az első 10 percben két helyzetük is volt.

A 10. percben aztán az együttes magyar kapusa, Gulácsi Péter súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. Egy előrevágott labdát átvett, majd elrúgott, ezután fájdalmas arccal esett a földre, úgy tűnt, egy rossz lépés következtében a térde sérülhetett meg, miközben ellenfél nem volt a közelben. Janis Blaswich folytatja a lipcsei kapuban.

FRISS: A mérkőzés után a klub hivatalos Twitter-oldalán közölte, hogy a játékos jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag, emiatt hosszú kihagyás és rehabilitáció vár rá.

Gulácsi Péter fájdalmas arccal maradt a földön sérülése után. (Photo by Boris Streubel/Getty Images)
Borítókép: LEIPZIG, GERMANY - OCTOBER 05: Peter Gulacsi of RB Leipzig receives medical treatment before being substituted during the UEFA Champions League group F match between RB Leipzig and Celtic FC at Red Bull Arena on October 05, 2022 in Leipzig, Germany. (Photo by Martin Rose/Getty Images)

További tartalmak