Musorujsag
Élő Eredmények
 

Orbán: Erre a meccsre remélhetőleg sokáig fogok emlékezni

Orbán: Erre a meccsre remélhetőleg sokáig fogok emlékezni

m4sport.hu
Kedd este - a hazai 1-1-es döntetlent követően - az RB Leipzig 7-0-ra kikapott a Manchester Citytől a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, ezzel kiesett. A vereség, egyben a búcsú alaposan megviselte a lipcseiek magyar válogatott védőjét, Willi Orbánt aki Instagram-oldalán megírta, milyen hatással volt rá a durva manchesteri zakó.

“Kikapni mindig rossz érzés. Padlóra kerülsz, rossz érzésekkel térsz haza. De a tegnapihoz hasonló módon vereséget szenvedni az teljesen más szint. Egy ilyen vereség borzalmasan kínos, hét gólt kapni egy meccsen, az nagyon fáj. Elmondhatom: egy igazán cudar érzés.

Ez a meccs sokáig fog az emlékeimben élni… remélhetőleg. Bizonyos értelemben motivál engem. Sportolóként soha többet nem akarsz hasonlót átélni”

– írta posztjához a 30 éves magyar védő, aki reményét végül reményét fejezte ki, hogy jövőre újra pályára léphet a BL-ben.

Borítókép: Manchester, 2023. március 14. Willi Orbán, az RB Leipzig (b) és Erling Haaland, a Manchester City játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágó, Manchester City-RB Leipzig mérkőzésén a manchesteri Etihad Stadionban 2023. március 14-én. MTI/AP/PA/Nick Potts

További tartalmak