Musorujsag
Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények
 

A meccset és kulcsembereit is elveszítette a Napoli a milánói BL-negyeddöntőn

A meccset és kulcsembereit is elveszítette a Napoli a milánói BL-negyeddöntőn

m4sport.hu
Egygólos meccsen győzte le az AC Milan a Napoli együttesét a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, a Napolinak pedig komoly gondjai is születtek a visszavágóra.

Az első félidő érdekesen alakult, bár 25 percig dominált a Napoli, addig összehozott 8 kapuralövéséből nem sikerült találatot jegyeznie az olasz bajnokság első helyezettjének ezt pedig megbosszulta a Milan. A 40. percben Bennacer rövidre célzott bombáját nem tudta védeni Meret, ezzel a hazaiak kerültek előnybe.

A folytatásban adódott még egy hatalmas Milan-lehetőség, de a beadást követően Kjaer kapufára fejelt, így csak egygólos hátrányban maradt a Napoli az első félidő végére.

A második játékrész hasonlóan pörgős játékot hozott, a Napoli hajtott az eredmény kiegyenlítéséért, a nagy akarásnak azonban inkább nyögés lett a vége, gólt nem szerzett a vendég csapat, a visszavágóra viszont elveszítette Zambo Anguissa-t és legjobb védőjét, Kim Min-Jae-t is.

Egy hét múlva tehát hazai pályán nehéz helyzetből kell felálljon a Napoli, ám az egygólos hátrány ledolgozása lehetetlennek semmiképp sem mondható.

Eredmény, BL-negyeddöntő, 1. mérkőzés:

Ac Milan-Napoli 0-1 (0-1)

Borítókép: Fotó: EPA/MATTEO BAZZI

További tartalmak