Musorujsag
Élő Eredmények
 

„Boldog vagyok a feleségemmel” – De Bruyne viccesen reagált, amikor Haalandról kérdezték

„Boldog vagyok a feleségemmel” – De Bruyne viccesen reagált, amikor Haalandról kérdezték

m4sport.hu
Kevin De Bruyne, a Manchester City támadója válaszolt az újságírók kérdéseire a Inter elleni Bajnokok Ligája döntő előtt, melyet szombat 21 órás kezdettel közvetít élőben az M4 Sport és az m4sport.hu.

„Számomra is hihetetlen, de már nyolc éve ebben a klubban futballozom, sok-sok örömteli pillanat részese voltam. A Bajnokok Ligáját még nem sikerült megnyerni, ez az egyetlen, ami még hiányzik, meg kell találnunk az utat a végső sikerhez, nagyon sokat jelentene magasba emelni a trófeát” – kezdte a sajtótájékoztatót.

A belga válogatott középpályás rendkívül veszélyes párost alkot a pályán a szezonban már 52 gólt szerző Erling Haalanddal (De Bruyne-nek 31 gólpassza és 10 gólja van). Egy norvég újságíró azt kérdezte, „szerelem volt-e első látásra”, amikor a csatár nyári leigazolása után először találkoztak.

A játékos elnevette magát és gyorsan leszögezte, szó nincs semmiféle szerelemről, még ha nyilvánvaló is volt, az újságíró képletesen értette.

„Boldog vagyok a feleségemmel” – tette hozzá nevetve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

Komolyra fordítva a szót megjegyezte, egyszerűen csak remekül megértik egymást a pályán, és ahogy jöttek a gólok, az összhang egyre jobb és jobb lett köztük.

„Remélem, szombaton is így lesz” – mondta.

Az Interről azt mondta, feltérképezték és megértették a játékukat. Nem várnak nyílt mérkőzést, de a döntők egyébként is ritkán azok. Fontos, hogy ne legyenek idegesek és türelmetlenek, akkor se, ha az elején nem jönnek a helyzetek.

Kapcsolódó tartalom

Martí Zoltán, az M4 Sport riporterének kérdésére válaszolva elárulta, az Inter 5–3–2-es játékrendszere maximum azért lehet szokatlan számukra, mert két csatárral játszanak, Angliában ez a ritkább.

„Kívül-belül ismerik ezt a játékrendszert, mindenki pontosan tudja, mi a dolga, ezért is lesz nagyon kemény ellenfél az Inter” – mondta.

Kapcsolódó tartalom

A Manchester City 2021-ben már bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, de a Chelsea-től 1–0-ra kikaptak. Tavaly a Real Madrid jelentette a végállomást az elődöntőben, idén sikerült legyőzni a címvédőt a négy között.

„A Bajnokok Ligája megnyerése az egyik legkomolyabb cél, amit játékosként és csapatként elérhetnek, ezért mindent megtesznek.”

A hosszú szezonról azt mondta (november-decemberben világbajnokságot is rendeztek), mentálisan jóval megterhelőbb, mint fizikálisan, amennyiben valaki egészséges és jó formában van.

Borítókép: EPA/MICHAEL REGAN/

További tartalmak