Musorujsag
Élő Eredmények
 

Közel 13 éve nem járt City-tétmeccsen, az isztambuli BL-döntőn ott lesz a manchesteri tulaj

Közel 13 éve nem járt City-tétmeccsen, az isztambuli BL-döntőn ott lesz a manchesteri tulaj

m4sport.hu
Manszúr bin Zajed al-Nahjan sejk, a Manchester City tulajdonosa a helyszínen tekinti meg szombaton az isztambuli Bajnokok Ligája-döntőt.

A fenti mondatnak hírértéke van, hiszen a magát a klubba 2008-ban bevásárló, 2009-től pedig 100%-os tulajdonos – aki nem mellesleg az Egyesült Arab Emírségek miniszterelnök-helyettese – legutóbb 2010 augusztusában tette tiszteletét tétmeccsen (azóta két Abu-dzabiban rendezett felkészülési mérkőzést a helyszínen tekintett meg).

Annak idején a Liverpool elleni, hazai bajnokin drukkolt a lelátóról, és szerencsét hozott csapatának, Carlos Tévez duplájával és Gareth Barry találatával 3–0-ra nyert a City.

Egy hasonló eredményt valószínűleg az Inter elleni BL-döntőn is aláírna. Ő mindenesetre megteszi a magáét: a The Atletic beszámolója szerint a török fővárosba utazott, és a tervek szerint az Atatürk Olimpiai Stadion lelátóján is ott lesz, mikor 21 órakor felharsan a kezdő sípszó.

A Manchester City – Internazionale finálét élőben láthatják az M4-en és az m4sport.hu-n, a felvezetést már 19.30-kor kezdődik.

Borítókép: Manszúr sejk és Pep Guardiola (Forrás: City Chief - Twitter)

További tartalmak