search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Erik ten Hag: Engem kell kritizálni

MTI
Erik ten Hag, a Manchester United vezetőedzője magára vállalta a felelősséget azt követően, hogy csapata kétgólos előnyét elherdálva 3-3-as döntetlent játszott szerdán a Galatasaray vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligájában, így a csoport utolsó helyéről várja a zárófordulót.

„Engem kell kritizálni. Mindig én vagyok a felelős, de azt is figyelembe kell venni, hogy egy projekt közepén vagyunk” – nyilatkozta a meccs után a holland tréner, aki biztos abban, hogy be fog érni a munkájuk gyümölcse. – „Jó irányba haladunk. Tudom, merre kell mennünk és milyen lépéseket kell megtennünk. Biztos vagyok benne, hogy hosszú távon sikeresek leszünk.”

Az isztambuli találkozón az MU 2-0-ra és 3-1-re is vezetett, ám a Galatasaray ki tudott egyenlíteni, nem utolsósorban azért, mert a vendégek kapusa, Andre Onana két komoly hibát is vétett.

A döntetlennel a manchesteriek rendkívül nehéz helyzetbe kerültek, a zárókörben ugyanis mindenképpen le kell győzniük a már biztosan csoportelső Bayern Münchent, emellett szorítaniuk azért, hogy az egyaránt egy ponttal előttük álló FC Köbenhavn és Galatasaray meccsén döntetlen szülessen.

„Ha a Bajnokok Ligájában akarunk maradni, mindenképpen győznünk kell a következő meccsen” – jegyezte meg Ten Hag, akinek csapata az eddigi öt meccsen 14 gólt kapott, ennél a mutatónál csupán a Royal Antwerp (15) „produkált” gyengébbet az egész mezőnyben. – „A védelmünket rendbe fogjuk tenni, ugyanakkor nagyon örülök annak, hogy már látható a játékunk stílusa. Proaktív, dinamikus, bátor, úgyhogy összességében nagyon elégedett vagyok a fiúk teljesítményével.”

Borítókép: EPA/ERDEM SAHIN

További tartalmak