search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Hivatalos: két nappal BL-meccse előtt menesztette vezetőedzőjét a Napoli, a szlovák szövetségi kapitány érkezik

m4sport.hu
Nápolyban megelégelték a rossz szereplést, így a Barcelona elleni BL-odavágó előtt két nappal menesztették Walter Mazzarri vezetőedzőt.

Az olasz címvédő egészen pocsék számokat hozott a Rudi Garcia helyére októberben érkező Walter Mazzari irányításával, 17 meccsükből kilencszer vesztesen hagyták el a pályát, háromszor ikszeltek és mindössze ötször ünnepelhettek, a vezetőség ezt megelégelve döntött amellett, hogy még a Barcelona elleni BL-párharc előtt menesztik az olasz trénert.

Helyére a szlovák válogatott szövetségi kapitánya, Francesco Calzona ül le, aki a szezon végéig marad, miközben eddigi munkáját is megtarthatja. Calzona korábban Sarri és Spalletti Napolijának is tagja volt segítőként, most vezetőedzőként tér vissza Olaszországba.

A Napoli, mely jelenleg 24 meccset követően a 9. helyen áll az olasz bajnokságban ezzel negatív rekordot döntött, első címvédő klubként küldtek el két edzőt is az azt követő szezonban.

Hogy az új edzővel mire megy a csapat a Barcelona ellen a BL-ben, az szerdán 20.45-ös kezdéssel kiderül az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

Borítókép: EPA/MICHELE MARAVIGLIA

További tartalmak