search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Bellingham teljesítette édesanyja régi vágyát, egy közös fotót Mourinhóval

m4sport.hu
Bellingham a BL-döntő után nem valamelyik csapattársát vagy Acelottit, hanem a portugál edzőt kérte fel közös fotóra az édesanyjával.

A Real Madrid nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligája 2023/24-es kiírását, amelynek szombati döntőjében 2-0-ra legyőzte a Borussia Dortmundot a londoni Wembley Stadionban.

Jude Bellingham a madridiak angol játékosa a találkozó után letudta az ilyenkor szokásos interjúkat, majd a nézőtérhez ment, ahol édesanyja is tartózkodott. előbb a nyakába akasztotta az aranyérmét, majd behívta őt a pályára. Ezt követően pedig megkérte a mérkőzésen szakkommentátorként jelenlévő Jose Mourinhót, hagy csináljon egy közös képet kettőjükről.

Meg kellett kérnem Josét, hogy készíthessek vele egy képet anyámmal, aki évek óta rajong érte” – mondta az esettel kapcsolatban az angol játékos.

 

A Fenerbahcéhoz napokon belül aláíró portugál edző  – akit a meccs előtt kifütyültek a dortmundi szurkolók – természetesen hajlandó volt a fotóra, majd viccesen megjegyezte Bellinghamnek: „Most gyere a Fenerbahcéhoz!

Borítókép: Fotó: Catherine Ivill - AMA/Getty Images

További tartalmak