Musorujsag
Élő Eredmények
 

Amíg az MU-játékosok reklamáltak, az Atléti megszerezte a vezetést

M4 Sport
Renan Lodi nem tudott olyan sokáig árválkodni a hosszún, hogy a Manchetser United védői ne hagyják üresen: első Bajnokok Ligája-góljával azután szerezte meg a vezetést az Atlético Madridnak a nyolcaddöntő visszavágóján, hogy a hazaiak erősen vitatták a magát könnyen megadó Anthony Elanga elleni labdaszerzést.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: védhetetlen bomba volt az első – íme, Cristiano Ronaldo mesterhármasa a Tottenham ellen
Mint arról beszámoltunk, Cristiano Ronaldo mesterhármasával 3–2-re legyőzte a Tottenhamet a Manchester United az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombati játéknapján. A portugál klasszis rekordot döntött, hiszen immáron 807 góllal ő a futballtörténelem legeredményesebb labdarúgója. A Spurs elleni három gólja közül kétségkívül a legszebb az első volt: az MU támadója bő 20 méterről védhetetlenül bombázott Hugo Llrois kapujába.
Külföldi futball
Romário: Átadom a koronát CR7-nek
Cristiano Ronaldo számára eseménydús volt a szombati angol bajnoki a Tottenham ellen: klubszínekben ellépett Romário mellől és egyedüli csúcstartóvá vált 689 góllal, valamit mesterhármasa már az 59. volt, és ebben a mutatóban növelte előnyét örök vetélytársával, Lionel Messivel szemben, aki 55 triplánál tart - írta a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS).
Külföldi futball