Musorujsag
Élő Eredmények
 

Fernandinho a figyelmes csapatkapitány, vagy a rafinált időhúzó?

Fernandinho a figyelmes csapatkapitány, vagy a rafinált időhúzó?

m4sport.hu
Nagyon figyelt csapattársa egészségére, vagy csak még jobban akarta az időt húzni?

Botrányos körülmények között ért véget az Atlético Madrid-Manchester City negyeddöntő a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A felek előbb a pályán, majd az öltözőfolyosón próbáltak elégtételt venni vélt vagy valós sérelmeikért.

A végig kemény belépőkkel kísért összecsapáson a 89. percben egy Foden elleni szabálytalanság után kezdődött a tömegverekedés, amiben szinte mindenki részt vett. Amikor úgy tűnt, kezdenek csillapodni a kedélyek, Foden is úgy érezte, meggyógyult és felkel.

Fernandinho, a City csapatkapitánya azonban határozottan visszanyomta őt a földre és oda is állt mellé, senki ne tudja felsegíteni csapattársát. Vajon aggódott csapatársa egészségéért, vagy csak húzni akarta az időt, mint tették azt többször is a második félidőben?

 

 

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Guardiola: Ma ünnepelhetünk, de nagy bajban vagyunk
Pep Guardiola, a Manchester City trénere nem volt felhőtlenül boldog annak ellenére sem, hogy csapata szerda este bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe az Atlético Madrid elleni párharcból.
Bajnokok Ligája
Videó: elszabadultak az indulatok az Atlético–City meccsen, villant a piros lap is
Az Atlético Madrid – Manchester City BL-visszavágó rendes játékidejének utolsó perceiben a hazaiak játékosa, Felipe csúszott be a manchesteri Phil Fodennek, aki vissza szeretett volna gurulni a pályára. Ez azonban nem tetszett az Atlético Madrid védőjének, Stefan Savicnak: a montenegrói igyekezett az alapvonalon kívülre lökdösni a Manchester City támadóját, de segítségére siettek a csapattársai, így jókora dulakodás alakult ki.
Bajnokok Ligája