Musorujsag
Élő Eredmények
×

Az MLB-nagydöntő közben jött meg a játékos pozitív koronatesztje, lecserélték

mti
A Los Angeles Dodgers nyerte az észak-amerikai profi baseball-ligát (MLB), miután a nagydöntőben, a World Seriesben 4–2-es összesítéssel jobbnak bizonyult a Tampa Bay Rays együttesénél. A győztes csapat egyik játékosa meccs közben tudta meg, hogy pozitív lett a koronavírustesztje.

A kaliforniai csapat – amely az elmúlt három szezonban kétszer is kikapott a végjátékban – 32 év után szerzett ismét bajnoki címet. A helyi idő szerint kedden rendezett hatodik összecsapáson 3–1-re diadalmaskodott a Dodgers. A finálé az egyik fél negyedik sikeréig tartott.

Érdekesség, hogy a Los Angeles-i gárda a meccs közben értesült arról, hogy egyik játékosának pozitív eredményt hozott a koronavírustesztje, az érintettet, Justin Turnert ekkor cserélték le.

A meccs közben megérkező poztív koronavírustesztje miatt lecserélt Justin Turner a trófeával a Los Angeles Dodgers győzelme után az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) nagydöntőjében (Fotó: EPA/John G. Mabanglo)

A pandémia miatt rendhagyó szezont rendeztek az MLB-ben is, az alapszakasz csupán 60 meccsből állt, míg a rájátszásba a szokásosnál több gárda jutott be, a párharcokat pedig semleges helyszínen rendezték. A World Seriesnek a texasi Arlington adott otthont. A döntő legértékesebb játékosa (MVP) a Dodgerst erősítő Corey Seager lett.

További tartalmak