Musorujsag
Élő Eredmények

A vigaszágon folytathatja a birkózó-vb-t Veréb István

A vigaszágon folytathatja a birkózó-vb-t Veréb István

MTI
Iráni legyőzője döntőbe jutott, így Veréb István vasárnap a vigaszágon folytathatja szereplését a nur-szultani olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon a szabadfogásúak 86 kilogrammos kategóriájában.

Az idén 92 kg-ban Európa-bajnoki bronzérmes szombathelyi sportoló a nyolcaddöntőben kapott ki tussal az olimpiai bajnok Hasszán Jazdanitól. Az iráni a folytatásban is lehengerlő teljesítményt nyújtott: előbb tusolta az orosz Artur Najfonovot, majd az elődöntőben kevesebb mint két perc alatt technikai tussal verte az amerikai származású, San Marinó-i Myles Amine-t.

A világbajnoki bronzérmes, háromszoros Eb-harmadik Veréb vasárnap első meccsét a Puerto Ricó-i Jaime Espinallal vívja, s ha győz, a folytatásban Najfonovval találkozik, aki ellen már a bronzmérkőzés és az olimpiai kvóta lenne a tét számára.

A birkózó-világbajnokság vasárnapi helyosztóit is élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu.

Borítókép: A vigaszágon folytathatja Veréb István (kékben) (Fotó: facebook.com/magyarbirkozosport)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ligeti Dániel vb-nyolcaddöntős veresége után bejelentette visszavonulását
A nehézsúlyú Ligeti Dániel bejelentette visszavonulását, miután kikapott a nyolcaddöntőben a nur-szultani olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon és búcsúzott a további küzdelmektől. A 30 éves sportoló az üzbég Haszanboj Rahimovtól elszenvedett tusvereség után az M4 Sportnak nyilatkozva mondta el: nem látja értelmét a folytatásnak.
Birkózás