×

Nagytesó született - így várta a öccse érkezését a vb-győztes Lőrincz Tamás kislánya

Egy kisbaba érezése mindenki életét felborítja, hát még a nagy tesóét, akinek általában nehéz megbirkózni azzal a tudattal, hogy már nem ő lesz a középpontban. Nem így volt ez Lőrincz Tamáséknál, ahol a kis Dóri hatalmas szeretettel és örömmel fogadta az októberben érkező öcsikéjét, Marcit. Az M4 Sport ellátogatott a kisfiú születése előtt és után is a vb-győztes birkózó ceglédi otthonába, ahol a Lőrincz-család boldogan mesélt kétgyerekes mindennapjairól.

Lőrincz Tamás (fotó: Magyar Birkózó Szövetség)
Amikor október elején a stábunk felkereste Lőrincz Tamásékat, rögtön nyilvánvalóvá vált, miért családja volt az első gondolata, miután megnyerte a nur-szultáni birkózó világbajnokságot a kötöttfogásúak 77 kilogrammos súlycsoportjába. A magyar birkózó elődöntő utáni nyilatkozata sokak szemébe könnyeket csalt. "Otthon vár a gyönyörű kislányom, a feleségem, nemsokára születik a második gyermekünk. Nagyon nehéz így lehúzni a kerekes bőröndöt edzőtáborba, hogy ott kell hagynom őket 1-2 hétre" - mondta a döntő előtt Lőrincz, akinek felesége, Emese és kislánya együtt szurkolt a győzelemért ceglédi otthonukban, ahova a szeptemberi torna után egy hónappal megérkezett a várva várt kisöcsi, Marci.

Az alábbi videóból kiderül, hogy szurkolt a kis Dóri és édesanyja az apukának, hogyan várta és fogadta Marcit nővére, akivel felfordult a világ, de jó nővérhez méltón gondoskodik a kisbabáról.