Musorujsag
Élő Eredmények
×

Videó: a Lőrincz testvérek feleségeinek emlékei a sikeres ötkarikás játékokról

Videó: a Lőrincz testvérek feleségeinek emlékei a sikeres ötkarikás játékokról

m4sport.hu | Kun Dániel
Az M4 Sport szerdai, Sport 2021 című műsorában az idei év legemlékezetesebb magyar sportsikereiről emlékeztünk meg. Közöttük volt a Lőrincz testvérek olimpiai kettős sikere is: Lőrincz Tamás pályafutása utolsó versenyén aranyat szerzett, öccse, Viktor nyakába pedig az ezüstérem került. Feleségeik emlékeztek meg a nyári eseményekről.

„Megérte, ez teljesen egyértelmű, minden áldozatot megért. Igazából annyit mondtam neki, hogy élvezze, hogy kint lehet és megszervezték az olimpiát. És hogy itt van már Anna, a kislányunk, értünk küzd. Próbáltam nem éreztetni vele, hogy izgulok, de azért érezhető volt, hogy ő is átvette” – mondta Lőrinczné Bóbis Vivien, Lőrincz Viktor felesége.

„Nagyon hiányzott a gyerekeknek: a kislányom mikor felkel az az első, hol van apa. Beállt az életünk arra, hogy hajnalban kelünk és nézzük az olimpiát. Emlékszem az elődöntő utáni videohívásra. Csak letakarta az arcát és könnybe lábadt szemmel néztük egymást, nem is tudom mennyi ideig. Valahogy úgy éreztem, itt már nem történhet más, csak hogy megnyeri a döntőt” – mesélte Lőrincz-Szabó Emese, a visszavonuló Tamás párja.

Borítókép: A férfi kötöttfogású birkózók 77 kilogrammos kategóriájának győztese, Lőrincz Tamás (b) és testvére, a 87 kilogrammos kategória ezüstérmese, Lőrincz Viktor a tokiói nyári olimpián 2021. augusztus 4-én. (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

További tartalmak