Musorujsag
Élő Eredmények

Szél és Kecskeméti vigaszágas, Vitek kiesett a birkózó-vb-n

Szél és Kecskeméti vigaszágas, Vitek kiesett a birkózó-vb-n

mti
A nők 62 kilogrammos kategóriájában szereplő Szél Anna és a kötöttfogásúak 60 kilós súlycsoportjában érdekelt Kecskeméti Krisztián kedden a vigaszágon folytathatja a szereplését, ugyanakkor a nehézsúlyú (130 kg) Vitek Dáriusz kiesett a belgrádi birkózó-világbajnokságon.

A három magyar egyaránt egy-egy siker után a nyolcaddöntőben kapott ki a hétfő délelőtti programban, Szél, illetve Kecskeméti legyőzője, a japán Ozaki Nonoka és a kirgiz Zsolaman Sarsenbekov viszont a döntőig meg sem állt, így vigaszágra segítették legyőzöttjeiket.

A Vitek ellen győztes litván Mantas Knystautas a negyeddöntőben szintén nyert, a négy között viszont 2-1-re kikapott, ezzel a BHSE sportolója búcsúzott.

Hétfőn a 18 órakor kezdődő helyosztós programban – várhatóan 19 óra után – Lévai Tamás a bronzéremért lép szőnyegre a 82 kilogrammosok között az azeri Rafig Huseynov ellen.

Borítókép: Róma, 2020. február 11. Kecskeméti Krisztián (piros) és a finn Juuso Aleksi Latvala a férfi kötöttfogású birkózók 60 kilogrammos súlycsoportjának selejtezőjében a római birkózó Európa-bajnokságon 2020. február 11-én. MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak