Musorujsag
Élő Eredmények

Nagy Ádám a győzelem ellenére sem boldog

Nagy Ádám a győzelem ellenére sem boldog

M4 sport/m4sport.hu
A Bologna játékosa örül, hogy sikerrel zárták az évet, és biztos benne, klubjában is hamarosan visszaszerzi helyét.

A Costa Rica elleni barátságos találkozót Nagy Ádám a kispadon kezdte, de Pátkai sérülése nyomán már a 11. percben be kellett állnia, ez azonban nem zavarta meg, végig magabiztosan, hasznosan futballozott.

„Teljesen más vérmérséklettel léptünk fel, sokkal jobban fel tudtunk pörögni, ami a játékunkon is meglátszott. Profik vagyunk, így nem lehet mentség, hogy egy vendég meccsen nincs olyan körítés, mint itthon, de annak azért örülök, hogy az évet győzelemmel tudtuk zárni” – összegezte a válogatott utolsó két meccsét.

Elmondta, jobb lett volna, ha tele van a stadion, de örül annak is, hogy legalább ennyi szurkoló kilátogatott a keddi találkozóra és ők is remek hangulatot teremtettek.

A győzelemmel kapcsolatban elmondta, nagyon reméli, hogy a jövő évet is sikerül így kezdeni. Most egy hosszabb szünet vár a válogatottra, hiszen legközelebb márciusban találkoznak, de bízik benne, a jövő év sokkal eredményesebb lesz.

„Nem vagyok elégedetlen, de nem vagyok boldog, hogy nem jutok szerephez. Feladni nem szabad, hiszen akkor magammal tolok ki. Keményen kell dolgozni és várni a lehetőségre. Kiadom magamból a maximumot, és amikor megkapom az esélyt, élni fogok vele” – mondta saját helyzetéről.

További tartalmak