Musorujsag
Élő Eredmények

Visszavonul két műugrónk, Kormos Villő és Fazekas-Gondos Flóra

Visszavonul két műugrónk, Kormos Villő és Fazekas-Gondos Flóra

m4sport.hu/M4 Sport
Befejezte aktív versenyzői pályafutását Fazekas-Gondos Flóra és Kormos Villő. Előbbi hölgy gyermeket vár, utóbbi versenyző pedig hosszabb ideig sérüléssel bajlódott, ezért is döntöttek a visszavonulás mellett, a medence partja viszont örökre kedves marad számukra.

A műugrók 2017-es hétvégi országos bajnoksága volt Kormos Villő utolsó versenye; az ötször az év műugrójának választott, háromszoros Eb-bronzérmes sportoló többek közt elhúzódó sérülése miatt döntött a visszavonulás mellet.

Ugyanígy tett versenyzőtársa, Fazekas-Gondos Flóra is, aki azonban nem fordít teljesen hátat a toronynak és a medencének: „Nem szeretnék teljesen elszakadni a sportágtól, de még nem tudom, milyen formában maradnék benne.”

A kétdiplomás Kormos Villő a jövőben terméktervezéssel szeretne foglalkozni, de azért azt hozzátette, édesapja nyomdokait követve egy senior szinkronugró versenyen azért még lehet, hogy elindul Fazekas-Gondos Flórával.

A duónak tehát a 2017-es budapesti vizes világbajnokság (ezen nem sikerült döntőbe jutniuk) volt az utolsó nagy versenye, de az M4 Sportreggeli című műsorában az utánuk jövő, feltörekvő generációról is ejtettek pár szót.

További tartalmak