Musorujsag
Élő Eredmények
×

Horváth Ferenc: Szép lassan így kinyírjuk magunkat

m4sport.hu
Hiába hiszek a játékosokban, ha ők nem hisznek magukban – nyilatkozta Horváth Ferenc, a Haladás vezetőedzője a Hungária körúton elszenvedett vereség után.
Horváth Ferenc (MTI Fotó: Czeglédi Zsolt) (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

„Nehéz ilyenkor beszélni taktikáról, játékrendszerről , arról, hogy mit akarunk, mikor aztán kijövünk az első félidőben, és egy pontrúgásból – ami pusztán figyelem kérdése – a 3. perben kapunk egy gólt. Aztán elkezdjük a második félidőt, és egyből kapunk egy olyan gólt, ami a kapus kezébe gurul, és kirúgják onnan. A harmadik gólról már nem is beszélve. Szép lassan így kinyírjuk magunkat” – fogalmazott keserűen Horváth Ferenc az MTK elleni négygólos vereséget követően.

A szombathelyi vezetőedző hozzátette, „amíg ilyen gólokat kapunk, addig felesleges bármilyen futballról beszélni, mert nincs”. Horváth szerint ilyen hibákat nem lehet elkövetni, és nem is lehet rájuk készülni, abban viszont biztos, hogy mind figyelem kérdése.

„Az, hogy én hiszek bennük, az kevés. Nekik kell hinniük saját magukban, mert én hiába mondom, hogy mennyire jó játékos, ha ő ezt nem hiszi el” – fogalmazott az M4 Sportnak.

„Hát, bőrfocisok. Igazi bőrfocisok, azokra nagy szükség van” – reagált arra a kérdésre, hogy mire van szüksége a Haladásnak, hogy megőrizze élvonalbeli tagságát.

További tartalmak