Musorujsag
Élő Eredmények

A Haladás megerősítette: pénzügyi gondokkal küzd a klub

A Haladás megerősítette: pénzügyi gondokkal küzd a klub

haladas.hu
A Szombathelyi Haladás közleményt adott ki az elmúlt napok sajtóhíreivel kapcsolatban, miszerint az egyesület komoly anyagi válságban van és pénzügyi problémákkal küzd.

Nem elég, hogy a szombathelyiek az OTP Bank Liga tabellájának utolsó helyén kullognak és hatalmas csodának kellene történnie ahhoz, hogy bent maradjanak az élvonalban a szezon végén, a klub csütörtöki közleményében elismerte, komoly anyagi problémákkal is küzdenek.

„Igaz, hogy vannak likviditási gondjaink, az elmúlt időszakra várt támogatások, szponzori pénzek egyelőre nem érkeztek megmondta Tóth Miklós, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója.A játékosok a márciusban esedékes bérük egy részét kapták meg. Szerdán volt tulajdonosi taggyűlés, ahol a tulajdonosok a folytatás mellett döntöttek és kijelentették megtesznek mindent, hogy megoldják a helyzetet.”

Szerdán a sportfaktor.hu írta meg, hogy információi szerint a klub pénzügyi problémákkal küzd, a játékosok fizetése folyamatosan csúszásban van.

A Haladás szombaton az OTP Bank Liga 26. fordulójában a Puskás Akadémia együttesét fogadja, a találkozót az m4sport.hu élőben közvetíti 17:00-tól.

További tartalmak