Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Rossi: Az a legkevesebb, hogy utolsóként hagyom el a hajót

Marco Rossi Instagram
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a hétfői magyar-szlovák Eb-selejtező kapcsán közösségi oldalán osztotta meg gondolatait az általa teljes mértékben megértett szurkolókkal.
 

Az olasz szakember vezette magyar csapat 2-1-es vereséget szenvedett az Európa-bajnoki selejtezők hatodik játéknapján Szlovákia ellen, így nehéz helyzetbe került a 2020-as, részben budapesti rendezésű kontinensviadalra való kijutást illetően. Rossi a mérkőzés után már elárulta, tisztában van vele, hogy csapata többször is hibázott a találkozón, azonban még semmi sincs veszve, tovább kell harcolniuk a kijutásért.

Ezt megerősítendő, Instagram-oldalán egy érzelmes posztban reagált az év meccsének is kikiáltott találkozóra. A szövetségi kapitány írását változtatás nélkül közöljük.

„Elvesztettünk egy meccset. Elveszítettünk három értékes pontot.
Azonban nem veszítettük el a háborút, és még három meccs áll előttünk.

Mérges vagyok. Ahogyan Ti is, azt hiszem, és megértem a szurkolók nézőpontját.
Nagyon alaposan készültünk a mérkőzésre, de néha a sorsnak más tervei vannak velünk.

Elfogadom a vereségünket. Jelenleg ez az egyetlen, amit tehetünk. Soha nem kerestem kifogásokat, és most sem fogok.

Szerény véleményem szerint a korábbi meccseinkhez hasonlóan jól játszottunk, de bizonyos okokból kifolyólag most nem jártunk sikerrel. De ez rendben van. Megtanuljuk a leckét.

Hiszek ebben a projektben, és a csapatommal, a játékosaimmal együtt a legvégsőkig fogunk küzdeni.

Soha nem fogok akadályt jelenteni ennek az országnak, sem senkinek, és amennyiben egy bizonyos ponton valaki nem lesz megelégedve velem, vagy a munkámmal, biztosíthatom róla, az a legkevesebb, hogy utolsóként hagyom el a hajót.

Most nem adhatjuk fel. És nem is fogjuk.

HAJRÁ MAGYAROK!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Elvesztettünk egy meccset. Elveszítettünk három értékes pontot. Azonban nem veszítettük el a háborút, és még három meccs áll előttünk. Mérges vagyok. Ahogyan Ti is, azt hiszem, és megértem a szurkolók nézőpontját. Nagyon alaposan készültünk a mérkőzésre, de néha a sorsnak más tervei vannak velünk. Elfogadom a vereségünket. Jelenleg ez az egyetlen, amit tehetünk. Soha nem kerestem kifogásokat, és most sem fogok. Szerény véleményem szerint a korábbi meccseinkhez hasonlóan jól játszottunk, de bizonyos okokból kifolyólag most nem jártunk sikerrel. De ez rendben van. Megtanuljuk a leckét. Hiszek ebben a projektben, és a csapatommal, a játékosaimmal együtt a legvégsőkig fogunk küzdeni. Soha nem fogok akadályt jelenteni ennek az országnak, sem senkinek, és amennyiben egy bizonyos ponton valaki nem lesz megelégedve velem, vagy a munkámmal, biztosíthatom róla, az a legkevesebb, hogy utolsóként hagyom el a hajót. Most nem adhatjuk fel. És nem is fogjuk. HAJRÁ MAGYAROK! [PH. Diána Mészáros] —————————————— We lost a match. We lost three important points. However, we didn't lose the war and we have three matches to play. I'm angry. So are you, I think, and I understand the point of view of a supporter. We prepared the match very carefully, but sometimes the destiny has different plans for us. I accept our defeat. It's the only thing we can do for now. I never look for excuses and I won't do it now for sure. In my humble opinion, I think yesterday we played a good match as much as we did in the previous matches, but for some reason we didn't get it this time. It's OK. We will learn the lesson. I believe in this project and I will fight, with my staff and my players, until the end. I will never be an obstacle for this country or for anyone, and if at a certain point someone won't be happy about me and my job, I can assure that at least I would be the last one to leave the boat. We can not give it up now. And we won't do it. HAJRÀ MAGYAROK! [PH. @diana_meszaros_photojournalist] #marcorossi #mrrossi #hajramagyarok #hajra #magyarok #csakegyutt #hungary #football #HUN @euro2020 #euro2020 #qualifications

Marco Rossi (@mrrossiofficial) által megosztott bejegyzés,