Musorujsag
Élő Eredmények

Máris cáfolt Norris menedzsmentje

Máris cáfolt Norris menedzsmentje

FormulaSpy
Lando Norris menedzsmentje máris cáfolta a pletykát, miszerint a Mercedes a McLarennel kötött motorszállítói szerződésen keresztül, közvetett módon a fiatal versenyzőre is rátette a kezét, és átvette pályafutásának egyengetését.

A McLaren és a Mercedes a múlt hét végén jelentette be, 2021-től ismét együttműködnek majd, vagyis hat szezont követően újra a németek szállítanak majd erőforrásokat a brit csapatnak. Egy olasz lap szerint a partnerségnek egy nem várt folyománya is volt: a McLaren újoncának, Lando Norrisnak a menedzselését a Mercedes vette át az ADD-től (a pályafutását eddig egyengető cégtől).

Megemlítették, a megállapodást közvetítőként egy Horatio Investments nevű cég is segítette, melynek alapítója nem más, mint Adam Norris, a fiatal versenyző édesapja. Információjuk szerint ennek a kapcsolatnak lett az eredménye a menedzsmentváltás.

Fotó: XPB

Egy nappal azt követően, hogy a híresztelés napvilágot látott, Norris menedzsmentje a FormulaSpy-nak nyilatkozva jelezte, a felvetésnek nincs alapja, vagyis a fiatal versenyző a folytatásban is velük dolgozik majd. „Ezek csak pletykák, hamis hírek. Landót nem a Mercedes menedzseli” – jelentette ki egyértelműen az ADD szóvivője.

 „Lando többéves szerződést kötött a McLarennel. Az ügyeit továbbra is az ADD intézi, és velünk is hosszú távú szerződése van. Ebben a tekintetben tehát semmi sem változott. És minden ezzel kapcsolatos pletyka teljesen hamis” – folytatta.

A Mercedes sportigazgatóját, Toto Wolffot és a korábbi világbajnokot, Mika Häkkinent is magában foglaló, a csillagosokhoz kötődő menedzseriroda tehát továbbra is „csak” a német istállót erősítő Valtteri Bottast, a Williams újoncát, George Russellt és a jövőre már a Renault-nál versenyző Esteban Ocont foglalkoztatja az F1-ben érdekelt versenyzők közül.

Lando Norris (Fotó: XPB)
Borítókép: Lando Norris (Fotó: XPB)

További tartalmak