Musorujsag
Élő Eredmények

Elhalasztották a Schumacher-film bemutatóját

Elhalasztották a Schumacher-film bemutatóját

Bild
December elején került volna a mozikba a család közreműködésével készült Michael Schumacherről szóló új dokumentumfilm, ám a premier késik, mégpedig nem is keveset.

A hétszeres világbajnok menedzsmentje májusban jelentette be, hogy Michael Schumacher idei 50. születésnapja, valamint az 1994-es első világbajnoki győzelmének 25. évfordulója alkalmából egy új dokumentumfilm készül Michael Schumacherről. A rekordbajnok pályafutását és személyiségét bemutató, a családtagokat is megszólaltató alkotásnak eredetileg december 5-től kellett volna az európai mozikba kerülnie, ám mint arról a német Bild beszámolt, a bemutatót elhalasztották. Az ok: nem készülnek el vele időben.

„A rendezés és a gyártás a nagy mennyiségű anyag miatt még több időt kért a film véglegesítéséhez. A bemutató új időpontját később fogjuk közölni” – nyilatkozta a filmet gyártó B14 Film produkciós cég.

A bulvárlap úgy tudja, a Schumacher-rajongók már hiába várják a kedvencükről szóló mozit idén, a készítők jócskán ki fognak csúszni a jubileumi évből, és csak 2020 utolsó negyedévében mutatják be a filmjüket a nagyközönségnek.

Várakozni viszont remélhetőleg így is megéri majd. A dokumentumfilmben tudniillik a családtagokon kívül barátok, riválisok és kollégák fognak megszólalni, és olyan régi felvételek is bele kerülnek, amelyeket korábban még nem láthatott a nagyközönség, köztük a családi archívumból származó videókkal.

A Schumacher-film elkészülését a korábbi versenyző családja és menedzsmentje is támogatja.

További tartalmak