Musorujsag
Élő Eredmények

„Dobd a kukába!” – Verstappen kinevette a hoppon maradt Norrist

Twitch
Nemes egyszerűséggel kinevette a technika által már megint megtréfált Lando Norrist Max Verstappen, és közölte, ő bizony sosem fog indulni a Forma–1 hivatalos virtuális versenyén.

Vasárnap este rendezték a Forma–1 Virtuális Nagydíj elnevezésű sorozatának második futamát. A két héttel ezelőtti elsőhöz hasonlóan Lando Norris ezúttal is a mezőny tagja volt, ám hasonlóan járt, mint akkor: a gép egyszerűen kidobta a játékból. A melbourne-i viadalon emiatt már eleve el sem tudott indulni.

Miután lefagyott a rendszere, barátja és szimulátoros csapattársa, ellenfele, Max Verstappen egyből telefont ragadt, hogy megkérdezze, mi történt. Norris két hete is Verstappennel beszélgetett, amit a Twitch-csatornáján élőben követni lehetett. Akkor többek között tanácsért hívta fel őt, amire a Red Bull-os ámokfutást javasolt neki.

Ezúttal Verstappen hívta Norrist, aki már eleve nevetve vette föl a telefont. „Szerintem kitalálod…” – felelte a mclarenes a kérdésre, miért nem versenyez.

Verstappen erre újabb „hasznos” tanáccsal látta el kollégáját: „Zárd be a játékot, és dobd ki a kukába!”

A nyolcszoros futamgyőztes arról is érdeklődött, vannak-e különbségek a játékban az autók között, amire Norris elmondta, az eltérő tengelytávok miatt bizonyos eltérések lehetnek a beállításokban. Verstappen ezek után jó „tévézést” kívánt Norrisnak, majd jelezte, egy kicsit sem bánja, hogy ő nem részese ennek a sorozatnak. „Nos, akkor jó szórakozást a futamnézéshez! És… én sosem fogok csatlakozni ehhez” – mondta nevetve.

Verstappent egyébként nem a barátjáéhoz hasonló problémák tartják vissza a Virtuális Nagydíjon való indulástól, hanem az, hogy egyáltalán nem ismeri ezt a játékot, nincs is meg neki, és az teljesen különbözik az általa játszott egyéb szimulátoros programoktól. Ő az iRacinggel tölti mostani ideje nagy részét, ahol a napokban egy bajnokságot is sikerült megnyernie.

További tartalmak