Musorujsag
Élő Eredmények

Karanténkommentátor kerestetik – az M2 Petőfi TV és az M4 Sport közös felhívása!

Karanténkommentátor kerestetik – az M2 Petőfi TV és az M4 Sport közös felhívása!

m4sport
Hiányzik a sport? Beszélhetnéked van? Úgy érzed, nem bírod tovább? Öntsd szavakba a gondolataid és kommentáld a hétköznapjaid jellegzetes pillanatait legfeljebb egyperces videókban! Kutyát sétáltatsz vagy nagytakarítást végez a család, esetleg hajnalban satufékkel megérkezett a ház elé a kukásautó? Ereszd szabadjára a képzeleted: közvetítsd úgy, mintha F1-futamot látnál! 

Az M2 Petőfi TV és az M4 Sport felhívást indít hétköznapi helyzetek kommentálására. Legyél te az otthon töltött időszak legmenőbb kommentátora és oszd meg velünk!

Pató Marci, az M2 Petőfi TV riportere nem tétlenkedett és a Tavaszi Ötkarikás Nagytakarítási Játékokat közvetítette otthonából.

„Ha Hanna lányom lenne a szakkommentátor, azt mondaná, hogy úgy hiányzott, mint zserbóból a majonéz” – mondta egy közvetítése alatt Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora, akinek nevéhez fűződnek a „Be lehet azt piszkálni, pöckölni, tuszkolni!”; az „Ez irgalmatlanul nagy dugó volt”; a „Pattanjon meg, ahányszor csak akar” vagy az „Itt a király vasárnap nem nyit kaput” aranyköpéssé vált mondatok is. Van olyan jó hasonlatod, amely legalább ilyen szállóige lehet a karantén időszakban? Fűzd bele a hétköznapi performanszodba és ha elég bátor vagy, küldd el #karantenkommentator hashtaggel az M2 Petőfi TV-nek vagy az M4 Sportnak a csatornák Facebook-oldalain keresztül! Hökkentsd meg vele a hivatásos kommentátorokat!

További tartalmak