Musorujsag
Élő Eredmények

F2, főfutam: a dobogósok nyilatkozatai

F2, főfutam: a dobogósok nyilatkozatai

M4 Sport
Callum Ilott győzelmével átvette a vezetést a tabellán, a másodikként végző Christian Lundgaard pedig a második helyre ugrott a bajnokságban a második silverstone-i F2-es hétvége főfutamát követően, ahol Jack Aitken idén először állhatott dobogóra. Nézzük, hogyan értékeltek ők hárman a verseny leintését követően!

Callum Ilott (Virtuosi Racing) – 1. hely

Nem éreztem túl jónak a gumikat, de kifizetődött a taktika. Minden stimmelt, sokkal jobban, mint az előző hétvégén. Nagyon boldog vagyok ezzel a győzelemmel. Többet eddig nem is tehettem volna ezen a hétvégén, és jó, hogy tudtunk javulni az előzőhöz képest. Mi volt a különbség? Az, hogy most nem hibáztam. Korábban is megtehettem volna, de jó ez így is.

Christian Lundgaard (ART GP) – 2. hely

Jó verseny volt, bár elég sok vibrációt éreztem, aminek annyira nem örültem. Aggódtam, hogy esetleg elfogynak majd a gumik, ahogyan az legutóbb is történt, de behoztam az autót másodiknak. Azt gondoltam, egy fokkal majd följebb léphetek a dobogón, de most nem sikerült. Majd legközelebb!

Jack Aitken (Campos Racing) – 3. hely

Eddig elég jó kis hétvége ez számunkra. Jó érzés, hogy a srácok keményen dolgoztak, és ennek most megvan az eredménye. Nem volt rossz a versenytempónk, nagyon remélem, hogy a következő hétvégéken ugyanilyen jók leszünk majd, és hasonló eredményeket érünk majd el. Már a jövő héten Barcelonában is.

Christian Lundgaard, Callum Ilott és Jack Aitken (Kép: XPB)
Borítókép: Callum Ilott (Kép: XPB)

További tartalmak