×

Hány csapat cserélt volna a Ferencvárossal? - Gurulj be lassítva is!

A Gurulj be lassítva is! eheti részében Berkesi Judit és Hajdú B. István számára természetesen a Barcelona-Ferencváros Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés szolgáltatta az elsődleges témát.

Gurulj be lassítva is!
A teljes beszélgetést a lejátszóra kattintva meghallgathatja.


Valószínűleg minden magyar futballrajongó tisztában van vele, hogy a Ferencváros 5-1-re kikapott a Barcelona otthonában. Berkesi Judit szerint a realitás talaján kell maradni, ráadásul más csapat is elszenvedett négygólos vereséget a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

Hajdú B. István arra is kitért, hogy egy olyan Barcelona ellen kellett pályára lépni a zöld-fehéreknek, amely egy súlyos blama, egy edzőváltás és egy gyenge bajnoki szereplés után biztosan helyre akarta hozni a renoméját. Az M4 Sport kommentátora kiemelte Uzuni hiányát és azt, hogy 5-1-re kikapni valahol semmiképp sem büszkeség, azonban szégyenkezni semmiféleképpen sincs oka a Fradinak, főleg azért, amilyen szellemiségben futballozott.

"Hány csapat cserélt volna a Ferencvárossal? Hányan akartak ide bejutni? A Celtic szívesen kapott volna egy ötöst Barcelonában, a Dinamo Zagreb szintén."