Musorujsag
Élő Eredmények

A válogatottnak köszönhetően az NB I-re is nagyobb figyelem irányul - Gurulj be lassítva is!

m4sport.hu
A Gurulj be lassítva is! - podcast legújabb adásában Berkesi Judit és Hajdú B. István visszatekint a magyar futball idei szezonjára, azon belül is az OTP Bank Ligára. Úgy vélik, a válogatott sikeres őszi szereplésének köszönhetően az NB I-re is nagyobb figyelem irányult.

Lassan véget ér az idei kurta-furcsa szezon, ami a magyar futball számára roppant sikeres volt, hiszen a Ferencváros a BL-ben szerepelt, míg a válogatott sikeres volt a Nemzetek ligájában és az Európa-bajnoki pótselejtezőkön is. A két riporter szerint a bajnokságra is hatással volt a nemzeti tizenegy kiemelkedő szereplése. Ugyanakkor az OTP Bank Ligában kiegyenlített teljesítményre csak a Fradi voltképes.

Szóba kerül még, hogy mennyire reális a jelenlegi sorrend, mennyire befolyásolta a koronavírus a bajnokságot, illetve arrról is beszélnek, jelenleg a Fradi kezében van az újabb bajnoki cím.

Véleményük szerint nem az a kérdés, hogy a Fehérvár megszorítja e a zöld-fehéreket, hanem hogy a mögötte lévők megszorongatják e a fehérváriakat, hiszen a dobogóra esélyes 4-5 csapat is.

Számos érdekessége van az idei bajnokságnak, hiszen egy Újpest-Honvéd meccs kiesési rangadó lesz, miközben jelenleg vannak olyan játékosok a mezőnyben akikről korábban még nem is álmodhattunk, hogy Magyarországon játszanak.

További tartalmak