Musorujsag
Élő Eredmények

Fel kell venni azt a fonalat, amit remélhetőleg nem vesztettünk el az őszi meccsek óta - Gurulj be lassítva is! podcast

m4sport.hu
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi kerethirdetése és a soron következő vb-selejtezők szolgáltatták a fő témát az eheti Gurulj be lassítva is! podcastben, amelyben Berkesi Judit és Hajdú B. István beszélget a magyar foci aktuális témáiról.

A beszélgetőpartnerek egyetértettek abban, hogy a szövetségi kapitány ismét behívta a mutatott teljesítménye alapján Varga Rolandot, Hajdú B. István azonban a konkrét helyét nem látja egyelőre a csapatban.

Géresi Krisztián és Tóth Balázs Hajdú B. István szerint a jövő játékosai lehetnek, akiket a jelenlegi kerettagsággal már elkezd beépíteni Marco Rossi.

A világbajnoki selejtezőkkel kapcsolatban az M4 Sport kommentátora elmondta, hazai pályán muszáj az erősebb csapatok ellen nyerni, de legalább nem vereséget szenvedni, mert a kijutás szempontjából ezek kulcsfontosságú mérkőzések lehetnek.

„A magyar válogatott egységes, fel kell venni azt a fonalat, amit remélhetőleg nem vesztettünk el az őszi meccsek óta” – mondta Hajdú B. István.

Ha kíváncsi, mi hangzott el még a válogatottról, illetve Cristiano Ronaldo Juventusban betöltött szerepéről, kattintson a lejátszóra.

Friss hír: Marco Rossi 2025-ig meghosszabbította szerződését a magyar válogatott élén.

További tartalmak