Musorujsag
Élő Eredmények

Ha olyan lenne a Szuperliga, mint a Real-Chelsea 2. félideje, akkor a Szuperliga már most megbukott - Gurulj be lassítva is! podcast

Ha olyan lenne a Szuperliga, mint a Real-Chelsea 2. félideje, akkor a Szuperliga már most megbukott - Gurulj be lassítva is! podcast

m4sport.hu
A Gurulj be lassítva is! podcast eheti részében az egyik fő témát a Szuperliga bukása szolgáltatta Berkesi Juditnak és Hajdú B. Istvánnak. Szó esett természetesen a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzéseiről, az OTP Bank Ligától búcsúzó Budafokról, az NB I. végjátékáról és a Magyar Kupa fináléjáról is.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Sorfal a bajnoknak és szezonmentő kupadöntő – Gurulj be lassítva is podcast
A múlt héten elmaradt NB I.-es bajnokavatás, a bennmaradásért folytatott küzdelem, a Magyar Kupa elődöntői és a Bajnokok Ligája negyeddöntői szolgáltatták a témát az M4 Sport Gurulj be lassítva is! című podcastjének legújabb részében, amelyben Berkesi Judit és Hajdú B. István vitatták meg az elmúlt hét focis történéseit és azok várható következményeit.
Podcast
"Schön az MLS-ből nem valószínű, hogy a válogatott alapemberévé válhat" - Gurulj be lassítva is! podcast
Az M4 Sport legfrissebb Gurulj be lassítva is! című podcastjében, Berkesi Judit és Hajdú B. István megemlékezett a pénteken elhunyt olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportlövő Igaly Diánáról, a magyar női labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányáról és célkitűzéseiről, Kalmár Zsolt sérüléséről, valamint Schön Szabolcs MLS-be igazolásáról, a külföldi futballt tekintve pedig a Bajnokok Ligája-negyeddöntőiből szemezgettek.
Egyéb