Musorujsag
Élő Eredmények

Miért mondjuk, hogy a mostani a valaha volt legerősebb Tour de Hongrie-mezőny? - Söprögető Kocsi podcast

Miért mondjuk, hogy a mostani a valaha volt legerősebb Tour de Hongrie-mezőny? - Söprögető Kocsi podcast

M4 Sport
Geraint Thomas hosszú idő után újra győzni tudott, pedig óriási balszerencséje volt. Chris Froome viszont kezdhet teljesen lemondani a szezonról... Mit tanultunk a Romandie-ból, és miért mondjuk, hogy a mostani a valaha volt legerősebb Tour de Hongrie-mezőny? Söprögető Kocsi podcast Székely Dáviddal és Várhegyi Benjáminnal.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Pod az eddigi tavaszról – Söprögető Kocsi
Túl vagyunk az egynaposokon. Talán minden korábbinál nyíltabbak és látványosabbak, ki is elemeztük, hogy ki hogyan teljesített. Pogacar volt a legjobb, de ki a második és miért? És mi lesz a Romandie-n, számítunk-e magyarra a Girón?
Podcast
Podcast a milliméterekről – Söprögető Kocsi
Minden idők legszorosabb és egyik legjobb Amstele után nagyrészt a második Pidcockról beszélünk, hiszen végleg megérkezett az elitbe. Ugyanakkor Van Aaertot is dicsérjük. Aztán beszélünk a legendás, már 150-győzelmes Cavendish-ről, és a World Tourba szerződő Vas Kata Balnkáról, valamint a három magyarral nemrég elrajtoló Tour of Alpsról is.
Podcast
Podcast a bajnokokról – Söprögető Kocsi
Roglic újabb UCI-többnapost nyert, de egy másik jumbós legalább akkora beszédtémát szolgáltatott. Közben Mark Cavendish több mint 1100 nap után nyert ismét versenyt. Miért kedveljük Lefévere-t? És mire megy idén Pogacar? Ezekről beszélgetett Székely Dávid és Várhegyi Benjámin a közmédia országúti kerékpáros podcastjének legújabb részében.
Egyéni