Musorujsag
Élő Eredmények

A Francia Nagydíj TV-közvetítési programja

A Francia Nagydíj TV-közvetítési programja

Boxutca
A legfontosabb, hogy az időmérő edzést a DUNÁN közvetítjük!

A 2021-es évad hetedik versenyhétvégéje következik, melyen ezúttal a Forma-1-esek mellett a Forma-3-asok állhatnak rajthoz. A legutóbbi futamon a világbajnokság tekintetében nem sok minden változott, hiszen az élen álló Max Verstappen, kiesése miatt nem tudott nagyobb előnyre szert tenni, de a „button-gate” áldozata, Lewis Hamilton sem volt képes egy tapodtat sem előrébb mozdulni az Azeri Nagydíj leintésével.

105-101-es állással folytatódik tehát a kiélezett küzdelem a két rivális között a Francia Nagydíjon, melynek első szabadedzését az M4 Sporton élőben közvetítjük 11:25-ös kezdéssel.

A Labdarúgó Európa-bajnokság programjának rövid pénteki motorsport-megszakítása után szombaton már dominánsabb részvétel várható a közmédia csatornáin. 11:20-kor kezdünk a Boxutca magazinnal, ami után rögtön jön a 3. szabadedzés élő közvetítése, majd 13:05-kor az F3-asok első sprintfutama felvételről.

Ehhez a naphoz köthető a legfontosabb információ: szombaton, 14:45-ös kezdéssel a DUNÁN közvetítjük a Forma-1-es időmérő edzést!

A vasárnap szokásosan a futamok napja, és szokásosan az M4 Sporton: 11:35, F3 főfutam, majd 14:30-kor kezdődik a Forma-1-es Francia Nagydíj felvezető műsora.

Hétfőn pedig 16:40-es kezdéssel összefoglaljuk a hétvége eseményeit a Boxutca magazinban.

További tartalmak