Musorujsag
Élő Eredmények

Harminchárom évesen elhunyt Kyle Anderson profi dartsozó

Harminchárom évesen elhunyt Kyle Anderson profi dartsozó

m4sport.hu
Meghalt Kyle Anderson, profi ausztrál dartsozó, aki 2012 óta szerepelt az Egyesült Királyság professzionális dartsszervezeténél, a PDC-nél.

A szomorú hírről a PDC játékvezetője, Russ Bray tweetelt kedd reggel. “Teljesen el vagyok keseredve, hogy hallottam, elhunyt Kyle Anderson. Nála kedvesebb személlyel nem is találkozhatna az ember. Szeretetre méltó ember és jó barát volt. Gondolatban a családjával vagyok. Nyugodj békében” – írta.

Anderson még augusztus 10-én az Instagramra töltött fel egy képet a brisbane-i kórházból, a fotóhoz pedig csak ennyit írt: “Most már túl rendszeres.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kyle Anderson (@kyledarts) által megosztott bejegyzés

A fiatalon elhunyt dartsozó 2013-ban lett igazi sztár, amikor a világbajnokságon egy tökéletes kilencnyilast dobott Ian White ellen, majd 2015-ben, 2016-ban, 2018-ban és 2019-ben is a legjobb 32 közé jutott a megmérettetésen – írta a Daily Star.

Anderson 2020-ban visszaadta a Pro Tour kártyáját, mert a koronavírus-járvány miatt inkább a családjával szeretett volna lenni az utazások helyett – tette hozzá a PDC Hungarian Fan Club a szomorú hírhez.

Borítókép: Kyle Anderson (Fotó: Online Darts/Twitter)

További tartalmak