Musorujsag
Élő Eredmények

Pod az Eb után

Pod az Eb után

m4sport.hu
Miért fejezték be ilyen kevesen a versenyeket? Hogyan ítéljük meg az U23-as versenyzőink szereplését? Mi a véleményünk a brit körről? Melyik a legcsúnyább mez... talán valaha? Van der Poel visszatért, de milyen lesz a Roubaix-n, ha indul? Közel fél óra az országúti kerékpársport aktualitásairól...

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Vuelta után, Eb alatt - Söprögető Kocsi podcast
Miért unalmas (vagy nem) Roglic? Mi a véleményünk a Vueltáról? Szerződtetnénk-e egy bringájáról durcásan leszálló tehetséget? És mi várható az Eb-n? Az M4 Sport bringás podcastje Székely Dáviddal és Várhegyi Benjáminnal.
Podcast
Ki verheti meg Roglicot? - Söprögető Kocsi podcast
A harmadik hét előtt átbeszéltük, ki lehet Roglic ellenfele. A szlovén annak ellenére is jól áll, hogy nincs rajta a piros és többször is bukott az elmúlt napokban. De beszéltünk a Benelux körről is, ami nem tartozik a kommentátorbarát versenyekhez, a podcastből kiderül, miért. És azt is megvitatjuk, melyik versenyt várjuk a leginkább a hátralévő szezonból.
Kerékpár
Söprögető Kocsi: podcast a visszatérőkről, Vueltáról, hiányzóról
Fetter Erik és Fabio Jakobsen is súlyos sérülés után tért vissza végleg a héten. Miért harmadik a rangsorban a Vuelta? Verheti-e bárki Roglicot? Sajnáljuk Valverdét, végre jókat mondunk a Movistarról, és mire lehet elég a hegyi kerékpározásnak Vas Kata Blanka olimpiai szereplése? Az M4 Sport bringás podcastje Székely Dáviddal és Várhegyi Benjáminnal.
Podcast