Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: egy macska több emeletnyit zuhant a stadion lelátójáról, szurkolók mentették meg

m4sport.hu
Szurkolók mentettek meg egy pórul járt macskát a miami Hard Rock stadionban egy amerikaifutball-mérkőzésen, az ijesztő jelenetnek szerencsére örömteli lett a befejezése.

A macska egy vezetékbe vagy a molinó egy darabjába próbált kapaszkodni. A szurkolók gyorsan észrevették, a tribünről és alulról is próbáltak neki segíteni a bajbajutott állaton:

A cica rövid kapálózás után ugyan leesett a mélybe, de semmi baja sem lett, hiszen a nézők kifeszítettek egy amerikai zászlót és hálóként használva elkapták.

A Miami Herald kiderítette, hogy a zászló tulajdonosa egy bizonyos Craig Cromer, a Miami Egyetem stadionjának létesítményvezetője. A macskát feleségével, Kimberlyvel együtt kapták el, amíg várták a cicát, valószínűleg az izgalomtól lepisilte őket és a körülöttük álló szurkolókat. Cromer azt mondta, körülbelül két-három percig várták, hogy a macska landoljon.

Felesége arról beszélt, hogy ennél furcsább dolgot még soha nem látott meccsen.

A Hard Rock Stadion üzemeltetői később a Twitteren tettek közzé egy bejegyzést, hogy a megmenekülés örömére adományt küldenek a gazdátlan állatokról gondoskodó Humane Society Miami nonprofit szervezetének.

A pályán pedig a házigazda Miami Hurricanes csapata 25-23-ra győzte le az észak-karolinai Appalachian State-t.

További tartalmak