Musorujsag
Élő Eredmények
×

Pod az egyik legsűrűbb hétről – Söprögető Kocsi

Pod az egyik legsűrűbb hétről – Söprögető Kocsi

m4sport.hu
Villámértékelés az U23-as, hosszabb a felnőtt időfutamról. Nyernek-e nemzetközi (válogatott) nagy versenyt a belga fiatalok? Mi nem tetszett Gannának vasárnap? Mivel magyarázta furcsa tv-interjús állapotát Lefévere? Ki a férfi mezőnyverseny legnagyobb esélyese? Megannyi téma több mint fél órában az SK legújabb részében.

Borítókép: Székely Dávid és Várhegyi Benjámin

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Pod az Eb után
Miért fejezték be ilyen kevesen a versenyeket? Hogyan ítéljük meg az U23-as versenyzőink szereplését? Mi a véleményünk a brit körről? Melyik a legcsúnyább mez... talán valaha? Van der Poel visszatért, de milyen lesz a Roubaix-n, ha indul? Közel fél óra az országúti kerékpársport aktualitásairól...
Söprögető Kocsi
Vuelta után, Eb alatt - Söprögető Kocsi podcast
Miért unalmas (vagy nem) Roglic? Mi a véleményünk a Vueltáról? Szerződtetnénk-e egy bringájáról durcásan leszálló tehetséget? És mi várható az Eb-n? Az M4 Sport bringás podcastje Székely Dáviddal és Várhegyi Benjáminnal.
Söprögető Kocsi
Ki verheti meg Roglicot? - Söprögető Kocsi podcast
A harmadik hét előtt átbeszéltük, ki lehet Roglic ellenfele. A szlovén annak ellenére is jól áll, hogy nincs rajta a piros és többször is bukott az elmúlt napokban. De beszéltünk a Benelux körről is, ami nem tartozik a kommentátorbarát versenyekhez, a podcastből kiderül, miért. És azt is megvitatjuk, melyik versenyt várjuk a leginkább a hátralévő szezonból.
Országúti kerékpár
Söprögető Kocsi: podcast a visszatérőkről, Vueltáról, hiányzóról
Fetter Erik és Fabio Jakobsen is súlyos sérülés után tért vissza végleg a héten. Miért harmadik a rangsorban a Vuelta? Verheti-e bárki Roglicot? Sajnáljuk Valverdét, végre jókat mondunk a Movistarról, és mire lehet elég a hegyi kerékpározásnak Vas Kata Blanka olimpiai szereplése? Az M4 Sport bringás podcastje Székely Dáviddal és Várhegyi Benjáminnal.
Söprögető Kocsi
Söprögető Kocsi: Pod az olimpia után
Beni hazatért Tokióból, úgyhogy gyorsan átbeszéltük az élményeit, nem csak a versenyekről, hanem azokon túl is. Kiderül, miért írták fel Bradley Wiggins akkreditációs számát, és persze szóba került a szombaton kezdődő Vuelta is. Az M4 Sport bringás podcastje Székely Dáviddal és Várhegyi Benjáminnal.
Söprögető Kocsi