Musorujsag
Élő Eredmények
×

Donnarummát kegyetlenül kifütyülték Milánóban, Mancini reagált

Donnarummát kegyetlenül kifütyülték Milánóban, Mancini reagált

m4sport.hu | Hercze Kristóf
Nem fogadták túlságosan nagy szeretettel Milánóban Gianluigi Donnarummát, aki szerda este a Nemzetek Ligája elődöntőjében kezdett az olasz válogatottban a spanyolok ellen.

 

Roberto Mancini alakulata 2–1-re kikapott Luis Enrique fiaitól, amivel megszakadt Olaszország 37 mérkőzéses veretlenségi sorozata. Az összecsapás során a szurkolók végig borzolták a kedélyeket: ahogy Gianluigi Donnarummához került a labda, hatalmas füttykoncert vette kezdetét.

Ennek oka az, hogy a 22 éves kapus a nyáron viharos körülmények között, ingyen távozott a Milantól – a piros-feketék a hírek szerint több ajánlatot is benyújtottak Mino Raiolának, Donnarumma ügynökének, melyek elfogadásával a Serie A egyik legjobban kereső játékosa lehetett volna a tehetség, ám Raiola állítólag még ennél is magasabb fizetést akart kicsikarni, végül aztán meggyőzte a kapust, hogy inkább szerződjön a Paris Saint-Germainhez.

Ezek után az épp a San Siróban sorra kerülő NL-elődöntőn a szurkolók nem sokat teketóriáztak, s végig durván fütyülték Donnarummát.

Roberto Mancini, az olasz válogatott szövetségi kapitánya nem volt elragadtatva a történtektől.

„Biztosan nem örült Donnarumma, mint ahogy mi sem, de jól reagálta le. Csalódás volt hallani a fütyülést, mert ez válogatott mérkőzés volt, nem klubmeccs. Erre a találkozóra félretehették volna a szurkolók az érzelmeiket, tartogathatták volna mondjuk egy Milan–PSG-re, mivel az olasz válogatottat minden más fölé kéne helyezni” – mondta el Mancini a találkozó utáni sajtótájékoztatón.

Eredmény,
Nemzetek Ligája-elődöntő

Olaszország–Spanyolország 1–2 (0–2)
gól: Pellegrini (83.), illetve Ferran Torres (17., 45+2.)
piros lap: Bonucci (42.)

Borítókép: EPA/MATTEO BAZZI

További tartalmak

Kapcsolódó hírek