Musorujsag
Élő Eredmények
×

Kidobta a taccsot, majd három órával később már gólt szerzett a DVSC ellen Koszta Márk

Kidobta a taccsot, majd három órával később már gólt szerzett a DVSC ellen Koszta Márk

m4sport.hu | Sz.V.
A Zalaegerszeg 2–1-re legyőzte a Debrecent az OTP Bank Liga 15. fordulójában. A mérkőzés egyik hőse a hazaiak támadója, Koszta Márk volt, aki úgy szerzett vezetést, hogy egész nap rosszul érezte magát, s a kezdés előtt három órával még saját gyomortartalmát látta viszont.

„Örülök, hogy sikerült nyerni. A gólomnak is, mert egész nap nagyon rosszul voltam. A meccs előtt három órával, elnézést a megfogalmazásért, de rókáztam is – mondta a DVSC elleni 2–1-es sikert követően Koszta Márk, akinek mosolya valóban elég halovány volt az M4 Sport kamerái előtt. – Nagyon szenvedtem egész nap, de boldog vagyok, hogy hozzátettem a győzelemhez.”

„Az első félidőben jól éreztem magam, a csapat is remekül futballozott. Jellemző ránk, hogy a második félidőben visszaveszünk, ez nem tudom, miért van. Szerencsére a csereként beálló játékosok hozzá tudtak tenni a játékunkhoz, ezért sikerült nyerni” – hangsúlyozta a nyolc gólnál járó támadó, akit októberben az OTP Bank Liga legjobb játékosának választottak.

„Ebédnél szólt nekem a mester, hogy készüljek, mert kezdő leszek – ezt már a DVSC 18 esztendős védője, Baranyai Nimród mondta, aki először volt a Loki kezdőcsapatának tagja. – Rendkívül boldog vagyok, óriási megtiszteltetés volt ilyen futballistákkal egy csapatban szerepelni, de az eredmény miatt természetesen szomorú vagyok.”

A ZTE másodedzője, Ferenczi István (Waltner Róbert koronavírus-fertőzése miatt nem ülhetett a kispadon) elárulta, hogy a nyerő csereként beszálló Meshack Ubochioma eredetileg kezdőjátékos lett volna, míg Joan Carillo szerint csapata egyre inkább fejlődik, de rövid időn belül győzelmekre is szüksége van.

Borítókép: ztefc.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek