Musorujsag
Élő Eredmények
×

„A Diósgyőr nem vesz olcsón edzőt" – Gurulj be lassítva is!

„A Diósgyőr nem vesz olcsón edzőt" – Gurulj be lassítva is!

m4sport.hu
Némileg rendhagyó módon ezen a héten a Merkantil Bank Liga adta a Gurulj be lassítva is!-podcast legfőbb témáját: Dragan Vukmir Szeged–Miskolc viszonylatú váltását alaposan kivesézte a Hajdú B. István, Székely Dávid duó. Emellett természetesen szóba kerültek az OTP Bank Liga és a Bajnokok Ligája aktualitásai is.

 

„A Diósgyőr nem vesz olcsón edzőt, csak Dragan” – adta meg az e heti Gurulj be lassítva is!-podcast alaphangját Székely Dávid, reagálva a magyar fociabszurd újabb elképesztő fejezetére: a Merkantil Bank Ligában második helyezett Diósgyőr elcsábította Dragan Vukmir vezetőedzőt elsőszámú üldözőjétől, a Szegedtől. Székely Dávid hozzátette: szerinte méltatlan, ahogy Kondás Elemérrel ebben a helyzetben (és tavaly ilyenkor a Debrecennél) bántak, hiszen menesztésének hírét ő is a sajtóból tudhatta meg.

„Lehet, hogy Vukmir pontosan tudja, hogy a Szegednek nem célja idén a feljutás” – vetette fel Hajdú B. István, a vezetőedző szemszögéből is vizsgálva a történetet. Abban viszont a két kommentátor egyetértett: ilyen jellegű edzőváltás a nemzetközi futballban gyakorlatilag példa nélküli, s a legnagyobb csavar a történetben az lenne, ha a Szeged jutna fel az élvonalba.

Természetesen a múlt vasárnapi Puskás Akadémia–Ferencváros találkozó is szóba került, Székely Dávid véleménye alapján ezzel a döntetlennel is eldőlt a bajnokság, nem lát annyi vesztett pontot a Fradinál, hogy a felcsútiak ledolgozzák hátrányukat. Hajdú B. István szerint viszont a legfontosabb kérdés, hogy az FTC nyáron ezzel a teljesítménnyel ki tudja-e harcolni a főtáblás szereplést valamelyik nemzetközi kupában.

A MOL Fehérvár váratlan megtáltosodásáról Hajdú B. István elmondta, ő néhány héttel ezelőtt is várta, hogy a csapat végül odaérhet a negyedik helyre, míg a két jelenlegi kiesőből mindkettő már nem tud megmenekülni, az MTK-ban még látna lehetőséget, de rúgott gólok nélkül nehéz ekkora hátrányt ledolgozni.

A műsor hajrájában a Bajnokok Ligájáé volt a főszerep, szóba kerültek a különbségek a Chelsea és a Manchester City stadionjának atmoszférái között. A negyeddöntő-visszavágók előtti esélyelemzés jegyében Hajdú B. István elmondta, a Villarreal szerinte nem dolgozott ki elég nagy előnyt a Bayern Münchennel szemben, így a legizgalmasabb párharc az Atlético és a Manchester City között lehet. A kommentátor szerint az elmúlt évek legmagasabb színvonalú elődöntői vannak kilátásban a legrangosabb európai sorozatban.

Borítókép: M4 Sport

További tartalmak

Kapcsolódó hírek