Musorujsag
Élő Eredmények

Fotó: az angol futballválogatott középpályása volt a darts Premier League kilencedik játéknapjának sztárja

Fotó: az angol futballválogatott középpályása volt a darts Premier League kilencedik játéknapjának sztárja

m4sport.hu
Csütörtök este Leedsben rendezték a darts Premier League kilencedik fordulóját. A játéknapot a listavezető Michael van Gerwen nyerte, de legalább ekkora ovációt kapott a Leeds United középpályása, a nézők között helyet foglaló Kalvin Philips is.

A 2022-es darts Premier League kilencedik játéknapján, a Peter Wright–Michael van Gerwen elődöntő közben szúrta ki az operatőr az angol válogatott futballistát, Kalvin Philipset. A középpályás nemcsak jelenlétével, de egy „KP loves the darts”-felirattal („KP – itt feltehetően saját monogramját írta le – imádja a dartsot”) is jelezte, hogy a sportág szerelmese, a leedsi nézők nagy-nagy örömére.

Philips egyébként nem örülhetett angol sikernek, hiszen a döntőben honfitársa, James Wade simán kikapott Michael van Gerwentől, akinek Gary Anderson pozitív koronavírustesztje miatt csak két mérkőzést kellett játszania a tornagyőzelemhez. Érdekes, hogy a háromszoros világbajnok holland az angol válogatott egy másik középpályásával, Declan Rice-szal van baráti viszonyban, többször is dartsoztak már közösen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michael van Gerwen (@mvg180) által megosztott bejegyzés

Borítókép: England Football Team/Facebook

További tartalmak

Kapcsolódó hírek