Musorujsag
Élő Eredmények
×

Így éltük meg a káoszt Párizsban! Mit várunk az NL-nyitányon? – Gurulj be lassítva is!

Így éltük meg a káoszt Párizsban! Mit várunk az NL-nyitányon? – Gurulj be lassítva is!

M4 Sport
Az M4 Sport focis podcastjének legújabb részében Hajdú B. István és Székely Dávid átbeszélte a káosz övezte párizsi BL-döntő minden aspektusát, és persze a magyar válogatott angolok elleni NL-nyitányát.

Sajnos nem csak a Thibaut Courtois parádéjáról és az annak köszönető Real-győzelemről marad emlékezetes a 2022-es Bajnokok Ligája-döntő.

A meccset megelőzően és azt követően is olyan sajnálatos és ijesztő jelenetek zajlottak a finálé helyszínéül szolgáló Stade de France környékén és területén, amelyek hatalmas – és sorozatos – szervezési hibákról és hiányosságokról tanúskodnak, és amelyek miatt több mint fél órát csúszott a világ egyik legnézettebb sporteseménye.

Hajdú B. István és Székely Dávid mesélt élményeiről, hogy hogyan élték meg a párizsi káoszt. Hogy már délután világos volt, komoly problémák adódhatnak a stadion megközelítésével, hogy talán hamarabb is megkezdhették volna a nézők beengedését, és hogy akár a VIP szektorban is összefuthatott az ember egy sörrel a kezében dalolászó Liverpool-drukkerrel, akinek láthatólag nem oda szólt a jegye, ha volt neki egyáltalán.

Természetesen a lényegről, a fociról is szó esett az adásban, és nem csupán a BL-döntőről, de a magyar válogatottról, az angolok elleni Nemzetek Ligája-nyitányról és a tíz nap alatt játszott további három meccsről is.

Borítókép: M4 Sport

További tartalmak